Scouts da's durven,
Chiro da's doen!

De Chirodroom daar bouwen we aan, soms eens vallen, dan weer opstaan. Met vriendschap, inzet en samenspel, want iedereen is bij ons van tel! Chiro, nog meer dan een spel. Een stuk van jezelf, 't zit onder je vel. Waar iedereen mee beweging maakt, dat is Chiro als je 't mij vraagt!

Belangrijke aankondiging

Beste Chiro Popov sympathisant

Op 15 & 16 mei doen wij een kaas/charcuterie en wijnafhaal (ism het vleeshuisje).

Om te genieten van een eetfestijn bij jou thuis, kan je bij ons terecht. Bestel via onze webshop, kom in het weekend van 15 & 16 mei je bestelling afhalen op onze chiro (Eerste bochtweg 1, 9308 Gijzegem) en geniet samen met ons van de lekkere schotels.

Bestellen kan tot dinsdag 11/05 21:00.

Webshop

Waarom deze extra activiteit?

Covid 19 heeft net zoals bij vele andere verenigingen een serieuze impact gehad op onze financiƫn. Vorig jaar hebben we geen bosfeesten kunnen organiseren en onze wafelslag dit jaar viel ook in het water. Hierbij komt ook nog eens het gegeven dat wij vorig jaar de weide aangekocht hebben die we daarvoor huurden en onze financiƫle reserve hebben moeten aanspreken die we aan het opbouwen waren voor nieuwe lokalen. Echter willen wij binnen een korte termijn ook starten met het verbouwen van onze gezellige maar oude lokalen naar modernere, hedendaagse jeugdlokalen. Dit betekent dat we terug een financiele reserve moeten opbouwen vooraleer we hiermee van start kunnen gaan.

Wij hopen alvast dat jullie ons willen steunen.

Groeten
Vzw chiro popov